VERSENYSZABÁLYZAT

A VERSENY RENDEZŐJE

A versenyt a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium közösen rendezi.

A VERSENY MENETE

A jelentkezési időszak 2018. szeptember 30. 12:00-ig tart. 

Az elődöntő és döntő 2018. október 13-15. között kerül megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. A döntőbe jutott csapatoknak 2018. október 13-án 14:00 órától 16:00 óráig kell regisztrálniuk Pécsen, a későbbiekben megadásra kerülő helyszínen.

A VERSENY HELYSZÍNE

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar
7622 Pécs, Rákóczi út 80.

A VERSENY IDŐPONTJA

2018. október 13-15.

VERSENYFELHÍVÁS

A versenyfelhívás megjelenítésre kerül az alábbi honlapon: http://www.plszkv.hu/

JELENTKEZÉS A VERSENYEN VALÓ RÉSZVÉTELRE

A versenyre 4 fős csapatok nevezhetnek be bármely magyar vagy külföldi magyar nyelvű gazdasági képzést folytató felsőoktatási intézményből. A csapattagok nappali tagozatos, intézményüket képviselő, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező főiskolai/egyetemi hallgatók lehetnek. A csapatok csak egy-egy felsőoktatási intézmény hallgatóiból szerveződhetnek és csak saját intézményüket képviselhetik. A versenyen minden intézményt több csapat is képviselhet. A versenyre jelentkezni a következő lap kitöltésével lehet.

A jelentkezéshez kattintson ide!


REGISZTRÁCIÓS DÍJ

 

A regisztrációs díj csapatonként 20.000 Forint, melyet a a pécsi fordulóba jutott csapatoknak, jelentkezési lapon megadott adatok alapján kiállított és kiküldött számla ellenében kell megfizetni. A regisztrációs díj megfizetése banki átutalással lehetséges.

A jogosult neve, számlaszáma:

A kedvezményezett: VPKSZ Egyesület

Számlavezető bank neve: Budapest Bank

Bankszámlaszám: 10102440-04240800- 01003002

A közlemény rovatban kérjük a következőt feltüntetni: plszvk18-CSAPATNÉV

 

A VERSENY VÁZLATOS IDŐBEOSZTÁSA

Hamarosan...

 

A verseny szervezői az időbeosztástól való eltérés jogát fenntartják azzal, hogy az esettanulmány megoldására rendelkezésre álló 3 nap nem csorbítható, de nem is hosszabbítható.

A verseny végleges időbeosztására vonatkozó tájékoztatást a szervezők minden döntőbe kerülő csapat részére előzetesen e-mailben, valamint nyomtatott verzióban a helyszínen rendelkezésre bocsátják.

REGISZTRÁCIÓ

A döntőbe jutott csapattagoknak a döntő megkezdése előtti napon személyesen is regisztrálniuk kell a szervezőknél. A döntőre történő regisztrációt követően a versenyző csapatok személyi összetétele nem változtatható.

AZ ESETTANULMÁNY

Az esettanulmány egy valós vagy fiktív vállalkozás helyzetét, problémáját dolgozza fel, kimondottan a versenyre íródik, azt megelőzően semmilyen formában nem kerül publikálásra. © 2018 - Jogvédett dokumentum! Minden jog fenntartva! A dokumentum egészben, vagy részben való másolása, elektronikusan, vagy bármely más formában történő tárolása, nem engedélyezett!

AZ ESETTANULMÁNY KIDOLGOZÁSA

Az online fordulóban az esettanulmány megoldására a csapatoknak az esettanulmány kiküldését követően 3 nap áll rendelkezésükre. A kidolgozási idő végén minimum 4, maximum 6 oldalas vezetői összefoglalót tetszőleges számú melléklettel, valamint az esettanulmány alapján kialakított javaslat prezentációját kell benyújtaniuk elektronikus formában. A vezetői összefoglalónak formai követelményei: 12-es betűméret, 1,5-ös sorköz, sorkizárt szövegrendezés, Times New Roman betűtípus. A kész vezetői összefoglalót PDF-formátumban, a prezentációt PPT formátumban a következő e-mail címre kérjük elküldeni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az elődöntőbe jutott csapatoknak az esettanulmány kidolgozására 24 óra áll rendelkezésre. A beküldött megoldásoknak tartalmazniuk kell egy minimum 4, maximum 6 oldalas vezetői összefoglalót tetszőleges számú melléklettel, valamint az esettanulmány alapján kialakított javaslat prezentációját. A vezetői összefoglalónak formai követelményei: 12-es betűméret, 1,5-ös sorköz, sorkizárt szövegrendezés, Times New Roman betűtípus. A kész vezetői összefoglalót PDF-formátumban, a prezentációt PPT formátumban a következő e-mail címre kérjük elküldeni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

 

AZ ESETTANULMÁNY ALAPJÁN KIALAKÍTOTT JAVASLAT PREZENTÁLÁSA

Az elődöntőben és a döntőben a csapatoknak 20 perc áll rendelkezésükre javaslatuk prezentálására, melyet 10 perc kérdésszekció követ. A prezentációk sorsolás alapján kialakított sorrendben történnek. Az elődöntőben a versenyzők 4 darab 4 fős szekcióba kerülnek beosztásra, majd a zsűri által kiválasztott győztesek jutnak a döntőbe. Ott a három legjobbnak ítélt prezentáció kerül díjazásra. A prezentációkhoz számítógép, projektor, hangosítás biztosított.