Ahogy a korábbi években, idén sem jöhetne létre e nívós szakmai esemény elkötelezett szponzorok nélkül,

akik kitüntető támogatását ezúton is köszönjük!


A Dr. Papp László Számvitel verseny támogatói:
                                                                                                                                                         
             
    vpksz   zold vilagos janus logo vector    
   

  

Cultura Oeconomica

Alapítvány

  Morgan Stanley Logo 1    
     2000px-KPMG.svg    PricewaterhouseCoopers Logo.svg    
   

 MKVK logo1

 

 

 logo zold png    
     Interauditor Logo    cs    
    pecsikozgaz logo 1 1   ktk    
     mvm-atomeromu-logo    13b850b9530ca1471f86b7b958b4c387    

 

 

 

A Paksi Atomerőmű több mint 30 éve látja el Magyarország lakossági és ipari fogyasztóit biztonságos, olcsó és környezet-barát villamos energiával. A 4 blokkal működő erőmű névleges teljesítménye 2000 MW (megawatt), ez biztosítja a magyarországi villamosenergia-termelés több mint felét.

Az atomerőmű működésének kezdete óta a biztonságot, a fenntarthatóságot és a gazdaságosságot növelő átalakításokkal fejleszti a rendszereit, nemzetközileg elismerten magas biztonsági szinten üzemel.

Az atomerőmű az egyéb áramtermelő erőművekkel összehasonlítva a legkevésbé környezetszennyező, mivel nem bocsát ki szén-dioxidot, ezzel pedig évente kétmillió ember oxigénszükségletét fedezi.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. a nukleáris biztonság magas színvonalának megőrzése mellett - saját forrásaiból finanszírozva - meghosszabbítja a 4 blokk üzemidejét, így 2037-ig garantálni tudja a magyar fogyasztók számára az alacsony áron és biztonságosan előállított villamos energiát.

A Paksi Atomerőmű európai összehasonlításban sikeresen szerepelt a fukushimai baleset után az atomerőművek külső veszélyekkel szembeni ellenállásának értékelését célzó stressz-teszteken: a nemzetközi vizsgálat nem tárt fel nagy biztonsági kockázatot jelentő hiányosságot. Ugyanakkor két, a teszteket követően elhatározott paksi intézkedést „jó gyakorlat”-ként értékeltek, ami kiváló eredménynek tekinthető.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. a térség legnagyobb foglalkoztatója és megrendelője: mintegy ötezer család közvetlen megélhetése függ tőle.

Az atomerőmű gazdasági súlyának megfelelő mértékben szerepet vállal a társadalmi felelősségvállalás, ezen belül a sport, a kultúra, az oktatás és az egészségügy területén.

 

A PwC a világ egyik legnagyobb gazdasági tanácsadó szervezete az egész világra kiterjedő hálózattal: 157 országban több mint 208 ezer szakértőt foglalkoztat. A magyar piacon 1989 óta van jelen, két irodával (Budapesten és Győrben) és közel 700 szakértő áll az ügyfelek rendelkezésére a könyvvizsgálat, az adótanácsadás, az üzleti tanácsadás valamint számos egyéb szakmai szolgáltatás területén (pl. IT tanácsadás).

Cégünk egyedülálló légkörrel várja az újonnan csatlakozó kollégákat: az inspiráló, fiatalos munkakörnyezet kiváló teret biztosít az önmegvalósításra és szakmai fejlődésre. Bár előfordul, hogy új munkatársainkat hamar mélyvízbe dobják, a seniorabb kollégák sosem vonakodnak a mentor szereptől, így a feladatokhoz természetesen mentőöv is jár. Ráadásul a vállalat kiemelt hangsúlyt fektet a diverzitás megőrzésére, az egyedi ötletek meghallgatására, így az sem baj, ha Te másképpen gondolkozol és úgy jutsz el egy megoldásig. …sőt! Mindezt mi sem bizonyítja jobban az idén nyáron megvalósult, a Google-lel karöltve levezényelt innovációs tábornál, melyen kollégáink a legkülönbözőbb területekről fogtak össze, hogy a tábor végére eladható formába hozzák kezdeti projekttervüket. Bár a PwC-s berkekben egyébként is mindig történik valami; legyen szó sportnapról, véradásról vagy éppen all staff karácsonyi partiról.

Ha szeretnél többet megtudni rólunk, vagy kíváncsi vagy az aktuális állásajánlatainkra, látogass el megújult karrieroldalunkra! http://www.pwc.com/hu/hu/karrier.html